Speglingarna i regnvattnet skapar mönstret av pilar som leder framåt

Sommarvädret just nu visar sig från den lite blåsigare, regnigare, mulnare och kulnare grå sidan och det kan ju kännas okej för den som vill slippa sommarvärmen. Men det sägs att solen lyser någonstans där bakom de grå regnmolnen, så snart måste den ju bara komma fram och värma upp vårt land från söder till norr.

De senaste dagarna har jag brottats med en obehaglig huvudvärk som inte vill ge med sig. Känner inte alls för att må dåligt när jag har semester, och jag gör vad jag kan för att kolorera min värld i en lite mer hurtfriskt, kreativ och fräsch nyans. Promenader och riktigt bra bilder ger mig alltid en skön känsla, så dessa ingredienser kommer att vara mitt fokus de närmst följande dagarna. Känns dock lite motigt att ge sig ut i regnet.

Jag kunde inte låta bli att svänga inom galleriet igår när jag var ute och körde. Jag kikade in genom fönstret och fascinerades av spännande speglingar som uppstår i de där mellanrummen. Vilken utställning det kommer att bli! Idag är det vernissage och jag känner mig otroligt förväntansfull.

Avslutningsvis och för att skapa sommarkänsla, en midsommarbild.

Må väl och njut av dagen!

Christina Karlsson

 

 

10 svar på ”Speglingarna i regnvattnet skapar mönstret av pilar som leder framåt

 1. Vackra bilder.
  Ja, vilken blåsig sommar vi haft hittills. Som tur är för det mesta ljumma vindar, men ändå. Tack och lov skiner solen här i dag i alla fall. Hoppas det vänder till förmån för ännu lite bättre väder. Och hoppas huvudvärken ger med sig snart. Kram.

  • Tack! Huvudvärken har åtminstone inte blivit värre så det är ok. Och solskenet – Ja, snart måste det bara vara här 🙂
   Kram

 2. Hoppas huvudvärken lättar, aldrig roligt att inte mår riktigt bra.
  Här hos mig har jag sol och en massa plusgrader.
  Känns som sommaren äntligen är här.

  Ha det nu så gott du kan!
  Kram

  • Huvudvärken är kvar men har åtminstone inte blivit värre så det är ok. Låter hoppfullt att sommarvärmen är hos dig! Då kanske det snart kommer hit en smula solsken här också.

   Ha det fint! Kram

 3. Visst känns det lite motigt att ge sig ut i regnet men som hundägare kommer man alltid ut, oavsett väder. Dock blev gårdagens promenader inte lika långa.

  Tråkigt med huvudvärken så jag hoppas att den ger med sig snabbt. Är man ledig så vill man vara pigg och kry! Ja, annars också för den delen.

  Kram och trevlig lördag!

  • Tack! Idag blev det en 4 kilometerspromenad huvudvärken till trots, så snart må det vända.

   Ha det fint!
   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *