Från föredrag till The Crazy World Tour

Söndagsreflektion. Vilken vecka!

I måndagskväll hade jag äran att vara gästföreläsare hos Lions Club. Jag höll ett föredrag om GALLERI KVIS historik, nutid och framtidsvision. Föreläsningen hölls i  våningen vars entré ni ser på fotografiet ovan. Mycket intressant och utvecklande erfarenhet.

Onsdagkväll blev en gallerikväll dit ca 20 konstnärer anlände med alster, hantverk och konstverk av många olika slag som ska ställas ut under vår adventsutställning. Mitt bidrag till adventsutställningen består av fyra fotografier, ett för varje advent.

Lördagen inleddes med en flygtur från Sturup till Arlanda. Framme i Stockholm blev det en snabbvisit in på NK. Där hade man redan hunnit julpynta, bjuda in tomten och resa/hänga upp granen i taket. Hur tjusigt som helst.

Därefter styrde vi stegen över Djurgårdsbron och vidare till Wasamuseet, där vi promenerade runt på den fina stenläggningen.

 

Vi kollade in 1600-talssfartyget Wasa och diskuterade de många olika symbolerna och detaljer som skeppet är/var smyckat med som exempelvis riksvapnet.

Lördagens resmål och  höjdpunkt var ändå konserten The Crazy World Tour med Scorpions. Vilken kväll! Stämningen var på topp!

Om jag ska välja en höjdpunkt så var det Nikki Dees magnifika trumsolo!

Kvällens klyschigaste men bästa låt: We Built This House.

Vackraste: Wind of Change.

Rockigaste: Rock You LIke a Hurricane.

Måndagsmorgon. Hemma och i full färd med att förbereda ännu en kommande arbetsvecka.

Må väl och ha en alldeles underbar vecka!

Christina Karlsson

4 svar på ”Från föredrag till The Crazy World Tour

  1. Vilka spännande, härliga och omväxlande dagar. En tur till Stockholm är aldrig fel. Fast sonen kommer ner denna gång vilket ska bli mysigt. Kanske under vecka 8. Jag får se…

    Kram och ha en fortsatt bra vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *