Upprymd och lycklig av konst!

Söndag, kära söndag <3

Jag har varit på galleriet och buffrat energi. Tycker så himla mycket om GALLERI KVIS och allt det representerar. Att besöka en konstutställning ger massor av idéer och energi. Konst inbjuder till funderingar, kommunikation och konst får människor att må bra.

Just nu är jag i full färd med att finputsa på en sammanställning av ett bildspel som jag ska visa imorgon kväll. Jag känner mig minst sagt förväntansfull och upprymd inför uppdraget och det ska bli så spännande att träffa alla människor som är där.

Söndagen har varit regnig men fin; en hel del planering inför kommande arbetsvecka,  ytterligare planering av galleriets kommande adventsutställning,  plus att dottern min och jag har varit hos min gamle far på middag. Nu väntar några timmars sömn, en arbetsdag och om allt går som planerat – en alldeles underbar måndag!

Kika gärna in på GALLERI KVIS blogg om du är nyfiken på utställningen.

Må väl!

Christina Karlsson ©

 

 

12 svar på ”Upprymd och lycklig av konst!

 1. Så roligt det låter! Och energigivande. Jag hoppas jag inder våren sommarn vår tillfälle till ett besök på Galleri Kvis och ska i kväll titta in på galleriets hemsida. Väldans gärna!
  kram!

  • Då rekommenderar jag Stina och Joakim Larssons utställning. Den kommer nog att vara riktigt intressant.

   Ha det fint!
   Kram

 2. Platser som bjuder på energitillskott är definitivt platser som man ska besöka ofta! Ska ta en titt på hemsidan men annars är det inte så långt bort och vem vet vart vägarna bär…

  Kram

 3. Härlig kopp med fat ,-)
  Galleri Kvis var ju jättefint, såg det när du visade runt på din jättefina utställning, men ska kika in här ,-)
  Ja konst ger energi och en otrolig lyckokänsla ,-)
  Det kan behövas dessa mörka tider som jag tycker är mysiga.
  Mysigt besök hos din pappa.
  Ha det jättefint
  KRAM Primrose ,-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *