Tid för återhämtning

Idag är det första dagen av totalt nio dagars ledighet. Jag njuter av en lugn morgonstund, fortfarande iklädd morgonrock där jag sitter uppkurad under en gosig rosenfilt i kökssoffan. Doften av starkt svart kaffe sprider sig långsamt in i mitt medvetande och jag bara njuter av vetskapen om att kunna spendera kommande nio dagar precis var och hur som jag vill.

Den senaste tiden har varit extremt hektisk och även om jag troligtvis sett pigg ut på ytan så har jag känt mig både trött och sliten inuti. Allt har sitt pris. Jag älskar livet! Jag älskar min familj, mitt hem, mina vänner, mitt arbete, galleriet, konsten, bloggen, skrivandet, måleriet, fotograferandet, musiken och allt det där som sätter guldkant på tillvaron. Kanske är det just därför jag alltid vill göra mitt bästa, köra mitt ”race” och bara gå ”all in”. Men allt har sitt pris och en del av priset är att det ibland blir för mycket aktivitet och för lite vila.

Ni som brukar få bloggkommentarer av mig har säkert märkt att jag inte varit så flitig med att kommentera den senaste tiden. Ni ska veta att jag är glad och tacksam för att ni trots det tittar in här och lämnar små spår i såväl statistik som kommentarer och glada tillrop. Tack!

På dagens agenda står först och främst en bloggpromenad, därefter ett besök på galleriet och sen är tanken att jag ska påbörja att röja/städa upp i röran som blivit här hemma i samband med klänningssömnad, hejdundrande 50-årsfest och andra bonusaktiviteter.

Må väl och ha en alldeles underbar helg!

Kram Christina Karlsson

8 svar på ”Tid för återhämtning

 1. Hur väl känner jag inte igen mig i det! Pigg på ytan men trött inuti. Hektiska veckor har det varit så nu är det återhämtning som gäller!

  Kram och njut av ledigheten

 2. Jag känner verkligen igen mig. Det går inte att välja bort något av allt de där som ger lite extra i livet. Men som du säger har det ett pris. Jag har verkligen försökt att ta det lite lugnare men det är svårt.
  Nästa tisdag och en vecka framåt väntar semester. Något verkligen ser fram emot.
  Kram och trevlig lördagskväll

 3. Pigg på ytan men trött och sliten inuti, den meningen gillar jag för den säger så mycket.
  Tänker att det måste vara jättebra att du får en lite längre sammanhållen tid med ledighet så du hinner ladda dina batterier.
  Du har mycket för dig och även om du älskar allt i ditt liv så behöver kroppen och själen lite vila emellanåt.

  Ha nu en skön och behaglig ledighet fina du!

  Kram

  • Du har så rätt, pigg på ytan…..det säger nog en hel del om hur jag mår. Idag har jag en vilodag så snart ska jag var på g igen 🙂

   Kram och fin söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *