Jag riktar min blick mot horisontens rand…

Jag njuter sommar och investerar min semester i att försöka förverkliga en dröm.

Under några få veckors tid har jag arbetat intensivt med att skriva en diktsamling. Nu känns det som att mitt bokmanus är klart. Jag känner mig tillfreds, njuter och har redan tagit tillfället i akt för att fira att steg ett i processen är klart. Jag firade med ett glas bubbel och 12 goda karameller, dvs en karamell för varje kapitel i boken.Manuset blir kanske aldrig någon bok, och om det ändå blir en bok så kanske ingen vill läsa, låna eller ens köpa den… men vadå? Den risken måste jag ju ta om jag ska komma framåt i processen.

Tiden tickar på och nu är det dags för mig att investera i en dröm. Drömmen om att publicera en egenkomponerad bok. Just nu känner jag mig upprymd, både över att mitt manus är klart, över att jag känner mig nöjd med innehållet och själva idén för hur den färdiga boken  ska vara.

Vad som händer framöver får framtiden utvisa, men nu känner ni till en liten hemlighet som nu inte längre är någon hemlighet, med tanke på att jag skriver och berättar om den här.

Må väl och njut av tiden som passerar!

Christina Karlsson

 

 

 

15 svar på ”Jag riktar min blick mot horisontens rand…

  • Ännu är det en bit kvar innan drömmen är helt uppnådd, detta var steg ett.
   Tack för ditt förtroende <3

   Kram

   • Jag förstod vad du menade, men kanske inte uttryckte mig så tydligt! Grattis ändå till steg ett som är gott nog! 🙂
    Jag bär på en liknande dröm… samlar på ordspråk och bilder till dem…
    Egentligen har jag flera drömmar, beträffande böcker…
    Kram Gunilla

  • Tack för ditt stöd 🙂
   I nuläget är det ju bara ett manus, men det är ju ett steg i rätt riktning.
   Kramar <3

 1. Men så spännande. Du gör rätt i att följa drömmen. Jag är övertygad om att det kommer att bli en bok och att den finner sina läsare.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *