Morgonstund…

Jag dricker kaffe och njuter av en lugn och skön söndagsmorgon. Solen skiner utanför fönstret. Vinden får trädens grenar att långsamt röra sig fram och tillbaka som om de vinkar åt mig och hälsar mig välkommen ut på promenad.

Framför mig i köksfönstret står skulpturen Stående besökare, från det Ofattbara 3.0. Jag gillar kontrasten mellan besökaren och det gröna utanför fönstret, speglingarna som skapas i fönsterrutan får olika nyanser beroende på dagens ljus.

Söndagar förväntas rymma en hel del, sådant som inte hinns med under veckan men jag tänker ta dagen med ro, göra det jag ska göra och kanske lite mer eller mindre beroende på hur dagen artar sig. Galleriet ska öppnas och stängas så det blir två svängar dit, en tur till affären, lite städning här hemma, besök från far och bror, lite administrativ jox som måste göras, planering av kommande arbetsvecka, företagande och planering av en kommande diktboks resa.

Må väl och njut av dagarna som passerar <3

Christina Karlsson

10 svar på ”Morgonstund…

  1. Det låter som min söndag också bortsett från galleriet då. Man har alltid något att göra. Har precis avverkat långrundan med min fyrbenta vän och det var en bra start på dagen.

    Ha en härlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *