En outforskad väg…

Det är mycket som händer!

Snart är det dags för bokrelease och för tillfället känner jag mig hänförd. När jag kommer hem från jobbet och ser alla boklådor som står uppradade i mellanrummet mellan hallen och vardagsrummet blir jag överväldigad.

Häromdagen överraskades jag av att det fanns en artikel om min bokdebut,  i Lokaltidningen,  och med tanke på att det var en välskriven artikel så är jag nöjd. Möjligen att tidsangivelsen blev lite fel eftersom tiden då det är öppet för allmänheten ska vara kl 15-19. I artikeln står det klockan 10, den tiden hade jag bokat enbart för pressen men nu när det blev så här så tar jag tillfället i akt och öppnar portarna en stund för allmänheten då också.

Nu funderar jag på nästa steg. Vägen är tidvis krokig, ja rent av lite brokig här och där, men vadå det är trots allt så det är just nu… Är ni nyfikna på artikeln så är det bara till att klicka på länken ovanför. Vill ni hellre kika in på min nya hemsida och bekanta er mer med boken så finns den på christinakarlsson.se. 

Må väl och njut av dagarna som passerar!

 

 

18 svar på ”En outforskad väg…

 1. Nu händer det grejer hos dig.
  Så spännande med en bokrelease och vart passar bättre att hålla den i än ditt kära galleri.
  Läste artikeln och den var fint skriven.

  Ha en underbar Fredag!
  Kram

 2. Hänförd – ja det kan jag tänka mig. Omskriven i välskriven artikel i lokaltidningen, det är bra!
  Roligt och utvecklande att ge ut en dröm, jag ser fram emot drömboken. Kollade in din sida och ordnar om betalningen till dig!
  Ha det gott kram 🙂

  • Tack <3
   Vad spännande, hoppas att du tycker om den.
   Jag utgår från att du mejlar mig din adress så att jag kan skicka den 🙂

   Må väl och ha en fin helg!
   Kramar!

 3. Grattis vilken fin bok, den ser så inbjudande ut ,-)
  Jag blir ju intresserad och nyfiken jag vet ju att du verkligen lever poesi, Jag blir glad när jag läser hos dig ,-)
  Så jag tänker beställa ett ex av din härlig bok, vilket vackert omslag ,-)
  Ha en härlig Helg! ,-)
  STOR KRAM Primrose ,-)

  • Tack <3 Vad glad jag blir och så spännande det ska bli att posta den första sändningen med böcker på måndag 🙂

   Stor kram tillbaka, och fin helg!
   Christina

 4. Grattis så skoj att du blev uppmärksammad i lokalpressen. Det är verkligen mycket som händer i din värld. Jätteskoj! Synd bara att det är så långt annars hade jag pallrat mig iväg på vernissagen.
  Kram

  • Tack <3 Ja, just nu är det en hel del som är på gång. Spännande...och fjärilar i magen på en och samma gång.

   Kramar!

  • Ja, Jag gör mitt bästa för att leva min dröm i konstens tecken. Tack för att du delar min glädje <3

   Kramar!

 5. Tittade in på din nya hemsida via länken och önskade dig det bästa. Väldigt roligt att du är just här och just nu. Och du lever verkligen ditt liv i konstens tecken. Läste artikeln i lokaltidningen via länken. Roligt att få ta del av detta. Mycket som händer.
  Kram och lycka till med allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *