Två strofer, en ny upplevelse och tacksamhet…

”mörker föder längtansbrus”

Just där och då, när mörkret är som tyngst, kan en liten gnutta ljus väcka ett längtansbrus. En längtan vars brus, föder en dröm, en dröm som leder till förändring. Livet är fyllt av uppgångar och fall, fyllt av kontraster och prövningar. Utmaningar att ta sig igenom. Möten och vändpunkter.

Känslan av att vakna upp till en god morgon. Andas in och andas ut. Njuta av att vara en del av denna världen. Se framåt och bara vara här och nu. Ljuvligt!

Jag har nyss signerat två böcker. Två böcker som ska skickas vidare till den nordliga delen av landet och för mig är detta stort. Jag funderar över hur och  vad man ska skriva när signerar, om det finns någon norm, tittar i de böcker jag har som är signerade och tänker att det är en trevligt sak att fundera över; känner mig överväldigad och tacksam. Jag signerar böcker och drömmen om en bok är här och nu IRL.

Må väl och njut av dagarna som passerar!

Christina Karlsson

4 svar på ”Två strofer, en ny upplevelse och tacksamhet…

 1. Ska bli kul att se hur du signerade ,-)
  Ska bli spännande och mysigt att tända ljus sitta i soffan och läsa din bok bara koppla av och njuta, det behövs extra mycket just nu ,-)
  Tar till mig av dina ord….försöker andas och bara vara!
  Ha det jättefint KRAM från mig Primrose ,-)

 2. Gud så häftigt att sitta och signera sina egna böcker, det måste vara en väldigt stark känsla inom.

  Jag har en gammal bloggvän som debuterade som författare för några år sedan.
  I somras skickade hon mig sin senaste bok och den var till min glädje signerad.
  Slutstrofen lyder;
  Att läsa är att göra en inre resa.
  Det tycker jag var vackert!

  Kram och ha en underbar kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *