Biblioteksmingel med Minerva

Mina diktböcker har alltid haft hedersplaceringen i bokhyllan och nog känns det speciellt att placera in min egen bok bland verk av Karin Boye, Tranströmer och gänget. Keramikugglan har jag köpt av en konsthantverkskollega i KVIS styrelse, Eva Bengtsson. Hon framställer helt underbara föremål av keramik och den här ugglan har jag spanat in länge. Nu var det rätt tillfälle och den passar perfekt som bokstöd. Jag har döpt den till Minerva…

Just det, glöm inte att kolla in min bokhemsida ni når den via den nya menyfliken ”Min bok” eller så går ni bara in på christinakarlsson.se

Ny dag, ny vecka och nya möjligheter! Nu kör vi…

Christina Karlsson

12 svar på ”Biblioteksmingel med Minerva

    • Åh, det gör jag också. Och ännu mer nu när jag har en bloggvän som ler tillsammans. Delad glädje är dubbel glädje.
      Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *