Uppfriskande Kort, glad och tacksam

Igårkväll var min dotter och jag på Pernilla Wahlgrens show, Kort, glad och tacksam. Vilken föreställning! Den var mycket bättre än vad jag väntat mig, underhållande och humoristisk. Vi fick följa med på Pernilla Wahlgrens resa från nyfödd till idag.

Showen inleds som ett överraskningsparty för Pernilla som nyligen fyllt 50 år. Utgångspunkten är nutid, med den innehåller massor av återblickar med sång, prat och en stor portion med humor på varierande nivå 😉

Det bästa var ändå att jag var där tillsammans med min dotter. Vi inledde eftermiddagen med en delikat middag och därefter begav vi oss iväg till Arenan i Lund. Kvalitetstid <3

Min vecka för övrigt har varit kämpig….

….och då blir det en särskilt fin kontrast att för en eftermiddag och kväll bara koppla av och njuta av att någon annan planerat och arrangerat.

Det här var helt klart helgens höjdpunkt för min del. Nu är det måndag och jag är back in buisness!

Vad gör du idag?

Christina Karlsson14 svar på ”Uppfriskande Kort, glad och tacksam

 1. Låter som du fick en fin kväll med din dotter! <3 Så viktigt med de där "tu-man-hand-stunderna!"
  Maken och jag har haft en fin utflyktsdag idag i det vackra vädret tillsammans med goda vänner. Det blir nog lite mer om det på Instagram och kanske på bloggen. 🙂
  Det låter som om du har för mycket omkring dig!? <3
  Kram Gunilla

  • Ja, vi har alltid roligt tillsammans när vi är ute på våra små äventyr.
   Ser fram emot fler naturbilder från dig 🙂

   Ha det gott och ta väl hand om dig!
   Kramar

 2. Jag och dotter nr 2 hade glädjen att se showen tillsammans i höstas.
  Vi tyckte båda två att det var en härlig show där Pernilla verkligen bjöd på sig själv.
  Roligt att du och din dotter fick den upplevelsen tillsammans.

  Ha en finfin Tisdag!
  Kram

  • Vad kul att du också sett den tillsammans med din dotter. Och visst bjöd Pernilla på sig själv, som vi skrattade 🙂

   Kram och fin onsdag!

 3. Vilken jättefin bild på dig o dottern, snygga och så lika!
  Den skulle jag själv vilja se, hade chansen men tog den inte, tyvärr ,-))
  Idag blir det en vanlig dag….hundar som ska ut, en liten kille flera gånger om dagen ,-) Men han är så duktig på alla sätt ,-))
  Ha det jättefint
  KRAM Primrose ,-)

  • Tack! Ja, vi har en del likheter min dotter och jag 🙂

   Lycka till med “hundpromenaderna”.

   Kram och fin onsdag!

 4. Vad roligt att du var så nöjd med showen och extra fint att spendera tid med din dotter med både mat och fin underhållning. Jag har inte sett showen, är inte så förtjust i “Wahlgrens” – men har förstått att de som sett den varit väldigt nöjda.
  Jättefin bild på dig och dottern.
  Kram och jag önskar dig en fin fortsatt vecka.

  • Jag är inte ihäller något större “fan” av Wahlgren, gillade förstås Picadilly Cirkus när den var aktuell för många år sedan….. men underhållning gillas och den här showen överträffade mina förväntningar. Humoristiskt och uppfriskande 🙂
   Och framförallt kul med mor och dotter-tid.

   Kram och fin onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *