Njuter solsken och tar en promenad…

Solen skiner och alla växter befinner sig i extas. Hela världen spricker ut i blom och allt skulle kunna vara kalas. Det är så lätt att se glad ut på en selfie, och faktum är att om man ser glad ut så blir man lite gladare. Efter många glada selfies och annan vacker estetik så är det ingen hejd på hur hur fantastiskt fint och lyckosamt allt kan bli. Doften av Magnolia får mig på fall.

Det finns otroligt mycket som är vackert, fantastiskt och bra, men ärligt talat. Allt är inte alltid så himla bra, ibland blir jag så förbaskat trött på allt oljud att jag bara har lust att säga… -FXck off… och dra. Det finns gränser för hur mycket oljud en människa orkar höra. Jag försöker lyssna och förstå, sprida tålamod och tolerans, och nog för att jag lyckas lite här och där. All min kärlek till dessa stunder <3…. men ändå händer det att något ruckar all balans och den stora massan låter oljudet spridas helt utan stil och glans. Bägaren rinner över och jag får nog.

Jag kommer hem och ser att vår spirea har slagit ut, hela häcken är på väg att fyllas av vita blomster. Ler.

Jag lyssnar på Hail to the Victor…och det är Trettio sekunder till Mars. Lyssnar på Walk on Water och känner att jag måste dra till skogs. Vardagen, ja livet är inte alltid vad det borde vara. Jag må vara en smula vred, tiden den må vara ur led. Imorgon är en ny dag <3

Jag är helt enkelt ur form, och bästa sättet för mig att komma i form brukar vara en promenad. Ge mig ut i skogen, gå ifrån allt det där jobbiga och svåra. Investera i hälsan med ny energi…Njuta av naturens vackra estetik. Solroslycka och solsken. Imorgon är en ny dag!

Christina Karlsson

12 svar på ”Njuter solsken och tar en promenad…

 1. Jag kan känna igen mig i dina känslor. Är inte jag i form är en promenad med vår fyrbenta vän en lisa för själen. Tänka på allt eller inget…

  Trevlig fredag!

  Kram

  • Ja, det är som om en långpromenad rensar tankarna och får spänningar till att släppa. Jag lyckades gå ifrån min migrän idag.

   Fredagskram

  • Ja, idag är jag hemma och kurerar mig. Har nyss tagit en långpromenad för att bli av med migrän. Ny dag och nya möjligheter.

   Fredagskram

 2. Härliga vårbilder! Älskar magnolia.
  På tal om oljud, åk till Spanien, där man pratar hela tiden. Ibland blir man lite trött på det.
  Önskar dej en fin helg!

  • Är det i situationer där det ska pratas så är det ok, men inte när det är ett mer organiserat tillfälle som tex på en lektion – då ska det helt enkelt vara tyst vid genomgång.
   Till Spanien vill jag gärna resa för att se Las Meninas 🙂
   Önskar dig också en fin helg!

 3. Ja, en promenad – en lång sådan i naturen brukar hjälpa mot det mesta. Kanske inte ”bota”, men hjälpa. Känner med dig… ibland vill jag dra långt bort ifrån alltför ”pratglada” människor!
  Det är så otroligt vackert i naturen, i trädgårdarna och i våra parker. Idag kom det efterlängtade regnet och med det ljuvliga dofter.
  Kram Gunilla

  • Här har också regnat, och precis som du skriver så behövdes det där regnet. Marken är torr och det har varit risk för brand. Skönt med lite regn… Promenaden och en lugn fika hjälpte någorlunda.

   Ha en fin söndag!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *