Med solsken i blick…

Andas grönt kaffe,

pärlande äppelträdsdröm

-solskenspåsklilja…

Här har det varit full fart med bok- och konstutställning, samtidigt som det varit påsk och jag ändå har turen att ha en omtänksam dotter och mamma som anordnat två superfina påskmiddagar då familj och släkt i olika konstellationer kunnat träffas på olika dagar. Kändes gott för mig att bara åka från utställningen och glida in till färdigpyntat hem med dukat bord och god mat. Av flera olika anledningar har jag i år helt enkelt prioriterat bort påskpyntandet här hemma, men bara påskpyntet… Påsken har jag ju firat ändå…

Denna sista ”lediga” dag har jag ägnat åt att ställa om genom att inleda med ett träningspass, därefter varva ner fritidstempot och samtidigt varva upp arbetstempot. Det fungerar ju inte att bara dyka upp på jobb utan planering. Alltid bäst att ha en bra planering och vara förberedd på att allt kan hända.

En och annan haikudikt och ett och annat arrangerat fotografi tar jag mig alltid tid för. Det är mitt sätt att stanna upp, reflektera och komma i balans.

Hur har din påskhelg varit?

Njut av dagarna som passerar <3

Christina Karlsson

14 svar på ”Med solsken i blick…

 1. Härligt att komma till dukat bord, god mat och trevligt sällskap.
  Hoppas du hann landa inför den nya arbetsveckan som förhoppningsvis är en dag kort för dig också.

  Underbart väder. Trevligt utflykter. Härligt att ha döttrarna på besök på ön.
  Kram Bosse

  • Härligt för er att ha döttrarna på besök 🙂

   Landa, tja…där har jag ett utvecklingsmål…

   Ha det fint! Kramar

 2. Låter som en skön påskhelg där du fått njuta av varierad konfekt. Vad gäller påskpynt så är vi och har varit i den spanska sommarstugan och påsken har varit tämligen opyntad. Vi har haft massor av regn och kunde inte knappast gå ut mellan långfredag och påskdagen. Här kom lika mycket regn på tre dygn som det nästan gör på ett år. Vi klarade oss fint men delar av stan var avstängd och många hus fick in vatten.
  Så lite ovanlig påsk blev det och många processioner var inställda. Påsken är den viktigaste högtiden här så trist att vädrets makter ”ställde till det”. Men naturens krafter är starka.
  Nu är solen och värmen tillbaka igen.
  kram!

  • Vad trist med regnet, kan tänka mig att påsken hade varit festlig annars…Å andra sidan så behövs ju regnet…. Här är ganska torrt och varmt för tillfället. Spännande att se om vi får en lika varm sommar som förra året.
   Skönt att ni klarade er bra i regnet.

   Fredagskram

 3. Det låter som din påskhelg blev precis så som du önskade dig! Bra att kunna prioritera bort saker o ting som pyntande, när det av någon anledning bara tar energi och tid. Härligt och omtänksamt när familjen ställer upp för varandra. <3
  På påskaftonen hade jag familjen här på påskbuffé. Roligt att ibland kunna samla dem alla! Då blir vi åtta personer med de små.
  Vädret har varit fantastiskt och maken och jag har varit ute mycket i naturen. Bloggandet för min del har legat nere ett tag… har inte mått så bra… något bättre nu.
  Fin bild! <3
  Kram Gunilla

  • Härligt med fint väder!
   Inget vidare när hälsan sviktar. Jag har också haft en liten hälsosvacka, och jag gör som du. Tar en promenad i det gröna. Hoppas att kryar på dig snarast <3

   Fredagskramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *