Läser bokskogen

Läser bokskogen,

kvitter prassel, brus med grön

heltäckningsmatta.

(Våra andetag andas haikusommar, s 53)

Förlags- och författarlördag den 23 november 2019 med framföranden och uppläsningar i atriumgården på Lunds stadsbibliotek, bokbordmingel, tårtmingel och eftersittning med de andra författarna. Jag blev supernöjd med placeringen i programmet eftersom jag fick äran att läsa precis före Björn Ranelid, som lockade massor av lyssnare till platsen.

Efter framförandet blev det tid över för bokköp, signering, mingel och fotografering. Min dotter fick i uppdrag att dokumentera mitt möte med Ranelid med ett fotografi.

Dagen till ära så var det dessutom exakt ett år sedan jag hade bokrelease på möjligheternas galleri, Galleri KVIS. Vid den tidpunkten för ett år sedan hade jag ingen aning om att jag ett år senare skulle befinna mig på en bokmässa på Lunds stadsbibliotek i samma program som Ranelid. Min bok fyller ett år, och året som gått har varit en händelserik resa av såväl motgångar som medgångar, massor av spännande upplevelser och möten. Jag har berikats med nya erfarenheter, lärt mig en hel del, fallit i några fallgropar och har givetvis ännu mera kvar att lära.

Nu känner jag mig supertaggad på att skriva mera, och vill gärna dra mig undan för att få skriva. Uppföljaren har börjat ta form, dikterna far hit och dit i mitt inre, nu vill de bara få organiseras renskrivas och ges ett utrymme i en kommande bok. Drömmar och visioner trängs med traditioner av plikter och religioner. Vägen är krokig, en ny arbetsvecka är på ingång…. Ranelid må ha rätt när han påstår att ”Kärleken är ett mirakel”. Kärleken må vara ett mirakel, men oavsett vad kärleken är så ekar tonerna av AC/DC i mina öron

and …”It´s a Long Way To The Top If You Wanna Rock´n roll”

Tack alla ni fina läsare som kikar in här!

Må gott, njut av dagarna som passerar <3

Christina Karlsson

14 svar på ”Läser bokskogen

  1. Vilken härlig lördag det blev för din del. Det var bra att du fick läsa innan Ranelid för jag kan tänka mig att det fanns en hel del i publiken då. Inte fel alls med lite draghjälp.

    Lycka till med uppföljaren. Spännande att dikterna börjar ta form så smått.

    Kram och ha en bra vecka.

  2. Åh det låter underbart! Du verkar nöjd med din dag – ditt framträdande! Och ny bok tar form. Spännande! Med – och motgångar har vi alla Christina! Det är ju det som får oss att växa. (Det vet du!) <3
    Kram Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *