God fortsättning på det nya året!

Nyårsafton firades tillsammans med goda vänner som vi känt sedan barndomen. I år var det deras tur att hålla i firandet och det kändes särskilt lyxigt att vara bortbjuden, att bara glida in till ett färdigdukat bord och njuta av god mat och dryck i kombination med bästa sällskapet. Lyssna på musik, dansa, vara seriösa, fåniga, leka med bordsdekorationerna (stjärnorna), prata om allt möjligt och omöjligt, högt som lågt mellan himmel och jord, och bara kunna vara så där avslappnad som man kan vara tillsammans med människor man känt sedan barndomen. Känner mig tacksam som har dessa människor i mitt liv.

Nyårshelgen till ära skrev jag några nyårshaikudikter, som jag delar med mig av i detta inlägg. Om ni vill höra mig läsa dikterna så kika in på mitt Instagramkonto, bara sök på karlchristina så finner ni mig.

Tonen är en fest

nyårstransformation

glittrar på var gäst

*

Tonen är ett år

tiden blir historia

förväntan består

*

Tonen är ett glas

spritter av bubbel och kras

champagnekalas

*

Nytt år, nya möjligheter, år 2020 here we come!

Nyårslöften är inget för mig… däremot så har jag en hel del mål, drömmar och förhoppningar inför år 2020!

Brukar du upprätta nyårslöften?

Nyårskramar <3

Christina Karlsson ©

18 svar på ”God fortsättning på det nya året!

 1. Fint inlägg om dina nyårstankar. Visst är det härligt med vänner man känner så bra att man kan vara helt avslappnad och prata om allt. Länge sedan jag hade några nyårslöften men jag har också en hel del idéer om hur jag vill forma mina dagar under 2020. Jag försöker ha realistiska mål så de går genomföra utan allt för många bakslag. Så fina dikter du skriver, en fröjd att läsa.

  God fortsättning på det nya året och kramen.

 2. Så vackert dukat bord, det måste vara underbart att bara slå sig ned ,-)
  Vi står alltid för Nyåret men det är kul det med.
  Härligt med nära gamla vänner och det låter som man gärna skulle varit en i gänget! ,-))
  Ha det jättefint
  KRAM Primrose ,-)

 3. Önskar dig God fortsättning på det nya året! Fint med vänner som man känner väl, där man kan vara sig själ och där man kan ”prata om allt möjligt och omöjligt!” 🙂
  Nej, inga nyårslöften! Jag brukar blicka tillbaka på året som gått och reflekterar över vad som blev bra och vad jag vill förändra. Formulerar nya mål i huvudet för egen del och en tillsammans med maken. Men mest vill jag nog möta det nya året med just en öppenhet… vara nyfiken och spontan också!
  Fina dikter! <3
  Många kramar, Nilla

  • Tack detsamma!
   Låter som att vi tänker ganska lika vad gäller att formulera mål och att reflektera. Öppen, nyfiken och spontan låter fint!

   Må väl! Kram

 4. Vika fina dikter.
  Jag avger inga nyårslöften men förhoppningar och drömmar kan man inte vara utan. Ser fram emot ett nytt oskrivet 2020.
  God fortsättning önskar jag dig och de dina.
  Kram

  • Tack 🙂
   Förhoppningar och drömmar är värdefulla! Realistiska bör de väl också vara…
   Må gott!
   Kram

 5. Vilket härligt nyårsfirande! Och riktigt goda vänner är en ynnest att ha.
  Tack för de fina haiku dikterna! Medryckande!
  Önskar dig god fortsättning på 2020 och visst blir det ett bra år. Jag avger inga löften men tankar finns det många.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *