Målar änglar …

Hon gör så blommorna blommar, akrylmålning av Christina Karlsson

Spenderar en stor del av dagarna i trädgården där jag fortsätter att måla änglar. Just idag är det strålande solsken men i övrigt har vädret varit varierande, tack och lov så har vi tak över uteplatsen och där fungerar det utmärkt att måla även när det regnar. Den här sommaren är annorlunda på flera sätt, vi håller oss mer hemma, håller avstånd när vi är ute och vi umgås inte lika mycket med släkt och vänner som vi brukar men nog finns det ändå en del utrymme både för möten med människor och utflykter till närliggande platser. Hemester är ljuvligt, och det blir mer tid för att måla, läsa, skriva dikter och bara njuta av att vara hemma. Och sen har vi ju förstås det där med den kommande flytten att planera och se fram emot, idag är det precis en månad minus en dag tills vi får tillgång till nycklarna…

Här får ni se mina två senaste änglamålningar.

Vårängel, akrylmålning av Christina Karlsson

Må gott, ta väl hand om er och njut av dagarna som passerar <3

Christina Karlsson

14 svar på ”Målar änglar …

 1. Så fina de är dina änglar! Härligt med en bra hemester! Jag börjar jobba igen idag, men det känns helt okej – kommer fortsätta med semesterlunken mentalt fram till oktober har jag tänkt ? Hoppas du får en riktigt fin start på veckan! Kram ?

  • Tack!
   Hoppas att du får en fin jobbstart, själv har jag några få semesterveckor kvar 🙂
   Må gott!

   Kram <3

 2. Jätte fina & just att måla kan man utrycka så mycket känslor, har så många gånger funderat på att just måla men blir inte av …skön dag till dig kram

 3. Vilka fina målningar du har gjort. Färgerna är väldigt tilltalande och snyggt kombinerade.

  Vi håller oss också mestadels hemma men det finns mycket att göra på hemmaplan och i närområdet så någon större nöd går det inte på oss.

  Kram

  • Tack vad fint att de gillas… Ja, nog finns det en hel del att ägna sig åt häromkring.

   Må gott! Kram

 4. Så roligt att du målar. Jättefina änglar ! Så bra att du har tak över terrassen så att du kan måla oavsett väder.
  Visst finns det mycket att göra hemmavid också.
  Och jag tror det är bra att inte heller ständigt fundera över vad man ska göra utan ta det lugnt och se. Tillvaron när man jobbar är ju vanligtvis ändå så hektisk.
  Ja, tiden till er flytt går fort. Så spännande!
  Jag önskar dig en fin vecka.
  kram

  • Tack! Ja, jag behövde den här semestern, känns fint att ha tid till sig själv. Att landa och komma i balans.

   Må gott! Kramar

 5. Vad mycket som händer i ditt liv just nu. Du mår säkert bra av att låta dina tankar landa samtidigt som du är kreativ med änglarna. Tur du har tak över huvudet. Vad duktig du är och vad fort allt har gått. Snart är nycklarna i handen och en ny epok börjar. Med den utsikten … vad kan gå fel? <3 Lycka till med allt. Synd att du måste jobba också. Jag hade önskat dig en ledig termin med betalt. 😉
  Visbykramar

  • å, vad du är generös! En hel termins ledigt med betalt! Jag skulle tacka ja direkt – hade varit gott att verkligen bo in sig och komma tillrätta innan jobbpendlingen är igång igen.

   Må gott! Kram

 6. Ja, men det ser jag ju, att älvorna ackompanjerar fint med dina ängla-målningar.
  En märklig tillvaro med hänsyn att beakta på all distans. Men tak över huvudet på en uteplats är ett härligt ställe för kreativa tankar och göromål. Och en spännande tid framöver förstår jag, med nycklar i handen till något nytt.
  Allt gott!
  Kram Mia

  • Älvor som ackompanjerar låter vackert… änglar och älvor ser ju ganska lika ut…och nu fick du mig till att börja fundera på skillnaden mellan änglar och älvor – de är lika till utseendet men kan förknippas med helt olika uppdrag…klurigt det där…
   Må gott! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *