Landar i ett idylliskt landskap…

Utsikten är sagolik och tur är det för den senaste veckan har varit i intensivaste laget. Vi är mitt uppe i en pågående flytt. Flyttlasset med det mesta av vårt bohag gick i måndags, observera att jag skriver det mesta för allt fick inte plats i lastbilen, plus att jag inte hade hunnit packa ner riktigt alla grejer så vi har fortfarande en hel del arbete framför oss. Det här med att jobba och flytta samtidigt har varit en slitsam pärs, och den här helgen känns mer än välkommen. Idag är det lördag och vi har har ägnat dagen åt att packa upp och organisera i vårt nya plaze.

I skrivande stund har vi hunnit bo i vårt nya hem i fyra dygn, och trots några prövningar och lite småtrubbel på vägen så det känns det otroligt gott att vara här. Huset känns välkomnande, naturen är sagolik och det känns gott att komma iordning i vårt nya bo.

En morgon när vi satt i trädgården och åt frukost skuttade två rådjur förbi ute på åkern. En annan morgon fick jag syn på en dubbel regnbåge…

” Nog finns det mål och mening i vår färd –
men det är vägen, som är mödan värd. ”

(utdrag ur Karin Boyes dikt, I rörelse)

Ni förstår säkert varför inläggen och mina bloggpromenader är sparsmakade för tillfället och jag tror att ni vet att jag snart är tillbaka. Ska bara få lite mer ordning på torpet först <3

Må gott och njut av dagarna som passerar <3

Christina Karlsson

26 svar på ”Landar i ett idylliskt landskap…

 1. Å vad jag flyttar med er, ja itanken alltså. Mycket att stå i utan tvekan och då gör den vackra utsikten gott. Nytt hem – välkommen till erat!
  Min senaste flytt i januari gav en överraskning – flyttfirman kom med för liten bil det blev två vändor – så går det när en godkänner via telefonen och pratar förbi varann och storleken på bilen blir en missuppfattning. …Apropå diktstroferna av Karin Boye.
  Lycka till vidare!
  Ha en fin om än travel vecka!
  Kram

 2. Åh vad vackert det ser ut & förstår dig till 100% man får ta en sak i taget och inte stressa , vi finns kvar vännen kram å njut av dagen

 3. Vilka vackra vyer och för mitt inre kan jag se rådjuren där på fälten! Regnbågen är ju fantastisk!
  Ja, att flytta är en pärs – särskilt när man också har ett arbete att sköta! Gott ändå att ni trivs i nya hemmet och att ni har möjlighet att ”flytta över tid!”
  Jag är heller ingen flitig bloggerska – det är så mycket omkring mig!
  Kram Gunilla

  • Ja, utan de här helgerna hade det inte fungerat att flytta samtidigt som jag jobbar. Snart är vi i mål, så än vågar jag inte ropa hej…
   Kram <3

 4. Vilken fin plats ni landat på, så idylliskt och med ett välkomnande hus att bo in. Jag önskar er all lycka i det nya boendet och att ni snart får pusta ut efter stressen.

  Ha det så gott & kramen ?

 5. SÅ spännande,-) Jag har tänkt på er, att nu, flyttar ni ,-))
  Härlig vy, mycket jobb att flytta, få med sig och sen fixa där man ska bo, många två delade känslor. MEN Så fint att ni känner er välkomna i det nya huset, det betyder mycket, den känslan är viktig, önskar er lycka till! ;- )) STOR KRAM Primrose ,-)

 6. Att flytta tar på krafterna och på olika sätt. Men härligt att det känns bra. Har funderat mycket på hur det gått….
  Blir glad över att läsa att det känns bra och att trivseln finns. Och det ser så vackert och rofyllt ut.
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *