Änglar och obekväma beslut

Det här är en av flera änglamålningar som jag målade i somras. Den skulle ha ställts ut på Galleri KVIS temautställning nu till första advent. Temat är änglar och vi såg fram emot att arrangera en sagolik änglautställning till advent men nu blir det inte så.

Ibland måste man ta obekväma beslut och med tanke på nya restriktioner i kombination med en eskalerande smittspridningen har vi (styrelsen på galleriet) bestämt oss för att ställa in årets adventsutställning. Det känns ledsamt, men nödvändigt. Några små idéer som ännu är i sin linda håller på att transformeras till något nytt så om allt går som det ska kanske det blir en annan form av arrangemang istället. Det kommer inte att blir detsamma, men ändå…

Ta väl hand om er!

Christina Karlsson

12 svar på ”Änglar och obekväma beslut

 1. Ja, rätt beslut även om det så klart känns tråkigt att behöva ställa in! Det är mycket som inte blir som ”vanligt” det här året, men det tycks ändå precis som du antyder, finnas nya lösningar! Kreativiteten är inte död!
  Kram Gunilla

  • Tack och lov för att vi har kreativiteten. Utan den vore det verkligen urtrist….

   Må gott och ha en fin vecka!
   Kram

 2. Så trist! Men nu finns ju tyvärr inte så mycket annat att göra. Hoppas dock att kreativiteten och lusten att skapa finns kvar. För det kommer andra tider.
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *