Första julen i vårt nya boende…

Julledigheten har börjat! Det är något visst med att vara nyinflyttad och jag ser fram emot att uppleva årets skiftningar här ute bland skogar och gröna slätter. Utsikten är som ett konstverk och ljuset som kommer in genom de stora fönsterna i vardagsrummet lyser upp hela hemmet. Jag är barnsligt förtjust i den höga julgranen med sparsmakad pyntning bestående av röda kulor, ljus och några enstaka trädjur som jag inte kunde låta bli att smyga in intill stammen. Tanken är att man ska upptäcka djuren först när man börjar studera granen på närmre avstånd.

Den vackra Besökaren (skulpturen) har en självklar plats i fönsterkarmen där den för tillfället lyses upp av en fönsterljusstake med gloria.

Spegeln som har varit min mormors mormors passar perfekt där den står och när man speglar sig kan man samtidigt titta på utsikten.

På kvällarna när julgransbelysningen speglar sig i fönsterna ser det ut som om trädgården är fylld av upplysta julgranar.

Det känns gott att ha två veckors ledighet framför sig, en stundande julhelg tillsammans och kommande nyårsafton. Vädret är väldigt milt, som ni ser på det översta fotografiet så lite fin julsnö skulle vara mer än välkommet.

Livet går inte i repris, så ta väl hand om dig och njut av dagarna som passerar <3

Christina Karlsson

14 svar på ”Första julen i vårt nya boende…

 1. Så fint ni har det i ert nya hem så jag förstår att ni trivs bra där. En stor och pampig gran är så fint. Det hade vi alltid i mitt föräldrahem för där var det öppet upp i taket.

  Kram och njut av ledigheten!

 2. Så vackert i ert nya hem och jag förstår att du är glad över den pampiga granen. Besökaren är så vacker där den står i ljusskenet. Njut av ledigheten.

  God Jul och Gott Nytt År 🤶🎅

 3. Så vackert! Och detta ljus som kommer in genom fönstren. Fantastiskt! Kan sakna detta från det hus vi en gång hade i Upplands Väsby.
  Älskar er gran! Så vacker och ”sparsmakad”. Jag är smått allergisk mot allt överdekorerat. Dessa ljusstakar i fönstren är så smakfulla och skulpturen är så läcker framför.
  Önskar er nu fortsatt fina dagar i ert nya hem.
  kram

 4. Vilken fin gran, så högrest och vacker. Och så mysigt ni verkar bo. En dröm med så höga fina fönster. Måste vara ett fantastiskt ljusinläpp.

  Fortsatt fin julvecka till dig!
  Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *