i skuggan av en dröm…

Tiden…detta mäktiga fenomen som vi alla måste förhålla oss till. Oavsett vad vi gör så består ett dygn av 86400 sekunder, vilket är detsamma som 1440 minuter eller 24 timmar. Trots att tiden håller takten och går i samma tempo känns det oftast som att den går alldeles för fort…

Ur min synvinkel är majmånad årets vackraste tidpunkt och en av höjdpunkterna brukar vara när årets första magnolia blommar, en annan är dagarna när de gröna slätterna förvandlas till hav av rapsgula fält, eller när den svårfångade klassiska liljekonvaljen gör sin entré och sist men inte minst när de ibland så rufsiga buskagen med hjärtformade blad bjuder sina klasar av små vackert organiserade syrener i milda sommartoner av rosa, lila, vit och blå syren.

Maj månad – tiden springer och nu är den förbi. Juni månad har gjort entré, några få veckor kvar och sedan är det dags för semester!

Njut av dagen som passerar!

Christina Karlsson

14 svar på ”i skuggan av en dröm…

 1. Vilken fin selfie, det händer otroligt mycket vackert i maj, mysigt att fika under blommande äppelträd, och så härliga dofter, syren, för min del gillar jag mes hösten, september.

 2. Jag kan bara hålla med om att maj är den vackraste månaden i naturen. Den skira grönskan och den ljuva blomningen!
  Ha det gott!

  Kram

  • Ja, visst är det en vacker månad 🙂 Ljuvlig…önskar bara att man hann njuta av den lite mer.

   Allt gott!
   Kram

  • Å, vad fint med livet som återvänder. Ja, allt spricker ju ut i blom så visst är det som att livet återvänder…Ljuvligt!

   Må gott!
   Kramen

 3. I år tycker jag att man blivit snuvad på maj månad. . . inte alls lika varm och fin som den brukar (men det kanske beror på var man bor) och nu är vi redan inne i juni!
  Fort fort går det. . . men trösterikt att dygnet innehåller 86400 sekunder 🙂 Det ska jag tänka på!!!
  Ha en fin vecka!
  Kram

  • En fin månad som går alldeles för snabbt, svisch bara och nu är det juni 🙂
   Kram och skön vecka!

  • Tack! Snart är denna terminen i hamn – två korta arbetsdagar till och sen semester 🙂
   Kram från ett regnigt Skåne!

 4. Visst är maj en underbar månad. I S-holm hade vi det lite kallt då så jag får nog säga att jag har njutit mycket i juni. Till saken hör att jag fått njuta av två juniveckor i Skåne vid havet i den lilla sommarbyn.

  • Här har juni varit lite kylig, men just idag ser det ut att bli ett fantastiskt väder. Solen skiner 🙂
   Allt gott!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *