1920-talsfest i sikte

Det är så himla kul att förbereda en 20-talsfest! Den här veckan är vi i full färd med att städa, förbereda mat och dukning, låna hem bord och stolar så att det räcker till alla gäster, resa partytält, komponera spellista med musik, sånghäfte, pröva våra outfits och träna oss på att dansa charleston. Dansen, ja den går väl lite sisådär och vi skulle nog behöva öva ett bra tag till men roligt har vi. Jag har till och med klippt av mitt långa hår för att få till en tidsenlig page. Den stora festdagen närmar sig och trots all vår flit så är det en hel del saker kvar som ska fixas. Det har varit kanonväder hela veckan tills igårkväll då började det regna så nu håller vi tummarna för att det ska regna klart under dagen så att det blir fint i god tid till vårt partaj. Regnet behövs ju det också men på vår festdag vill vi att det ska vara vindstilla och solsken så må väder- och festgudarna vara med oss.

Allt gott!

Christina Karlsson

18 svar på ”1920-talsfest i sikte

 1. Vilket par så stiliga ni är. Underbart att läsa om allt du tänker, gör, läser så intressant. Er fest kommer bli så bra. Öva lite till på dansen så fixar ni den med. Jag har läst ikapp några inlägg. Jag är stor beundrare av Estrid Eriksson och då naturligtvis också av Josef Frank. Tänk att jag har varit i Estrids hus ”Tolvekarna” som hon hade i min grannkommun. En fd. arbetskamrat ägde huset, kan säga att det var en filial till Svenskt Tenn – så vackert. Men det är en annan historia.

  • Tack, det hoppas jag med 🙂 Och dansen ska vi öva på in i det sista.
   Låter intressant med Estrid Eriksons hus – en kvinna att beundra. Blir nyfiken på det där med filial till svenskt tenn.
   Allt gott!
   Kram

 2. Vilken härlig fest ni har att se fram emot och vilket spännande tema! Ti är så fina och har den rätta looken minst sagt.

  Kram och ha en fin inledning på helgen!

  • Tack! Ja, idag är det dags så nu ska jag snart ner och baka foccacia… en hel del att stå i men oj vad kul det ska bli.

   Allt gott kramar!

 3. Det är kul att planera för fest, och ni verkar gå all-in och då lär det bli lyckat, även om det kommer regndroppar. I Sverige är det ju svårt att riktigt lita på vädret så B-planen (som säkert finns) kommer nog bli minst lika bra som ursprungsplanen. Lycka till med de resterande förberedelserna.

  • Tack, jag tror att vädret kommer att bli okej. Nu är det morgon och det ser ut som att solen kommer att titta fram så det ska bli en fantastisk dag!

   Allt gott! Kram

 4. Vad roligt med er 20-tals fest! Så fina ni är. Hilma roligt att tänka ut llädsel, menyer och allt annat.
  Och extra roligt att ni är så långt i och på gång- Ja, charlston lärde min mamma mig när jag var 15 och den sitter si. Tror män ev. kan ha knepigare med rörelsemönstret .
  Önskar er nu lycka till med allt.
  kram

  • Tack! Ja, det här blir en känsla som sitter kvar länge. Det blev en fantastisk fest.
   Kul att du kan dansa charleston och vad fint att det var din mamma som lärde dig 🙂
   Må gott! Kram

  • Jadå, det blev lyckat och utan regn – men det var molnigt och blåste upp rejält så det blev lite kallt men himla bra ändå. Härligt att se alla fina gäster i 20-tals stass 🙂
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *