Nionde luckan i julkalendern: bokmässan i Lund kl 10-16 den 10 december 2022

Böckerna som ska med till bokmässan på Lunds stadshall imorgon är packade. Jag känner mig förväntansfull och hoppas på riktigt många besökare och det skulle ju vara helt fantastiskt om jag dessutom fick några böcker sålda. Vi kommer att vara över 80 författare och bokförlag som ställer ut och det ska bli himla spännande att träffa alla. Vill ni höra mig läsa dikter så kommer jag att delta i poesimaraton kl 13-14.

Bor ni i närheten och har möjlighet så kom gärna för att hälsa på mig och kolla in de många fina böckerna som alla författare har med sig.

Allt gott!

Christina Karlsson

4 svar på ”Nionde luckan i julkalendern: bokmässan i Lund kl 10-16 den 10 december 2022

    • Tack så hjärtligt! Tidigare år har bokmässan varit på Lunds stadsbibliotek men i år är det den nyrenoverade stadshallen som kommer att rymma bokmässan. Jag ser fram emot dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *