Och så levde de lyckliga….av Lucy Dillon

130723

Ojdå, idag måste boken lämnas in på biblioteket så här kommer en snabbrecension..

Om man vill läsa något lättsamt och vackert, så passar denna skönlitterära roman bra. Den handlar om två kvinnor, Michelle som är en framgångsrik företagare, nyskild och singel. Hon har en passion för heminredning och hennes nyöppnade inredningsbutik blommar. Den andra kvinnan Anna, är nygift och har blivit styvmor till tre tonårsdöttrar och en ”drullig” hund. Hon älskar böcker och har nyligen förlorat sitt arbete som bibliotekarie. Även om kvinnorna är olika så finner de varandras vänskap och när Michelle av olika skäl bestämmer sig för att öppna en bokhandel vägg i vägg med sin egen butik, är det självklart att den förväntas drivas av hennes vän Anna.

Som alltid i romaner, sätts vänskapen på prov och såväl familjelivet som det stormiga kärleksrelationerna har en förmåga att trassla till vardagen för dem båda på olika sätt… Det här var ännu en sådan bok som jag sträckläste, en riktig bladvändare, lättläst och fin på samma gång. Den kan varmt rekommenderas.

6 svar på ”Och så levde de lyckliga….av Lucy Dillon

  • Ja, den här är en sådan där lättläst en som man läser ut ganska snabbt. Så härliga miljöer i de där butikerna. Kram

 1. Vad kul,att du tittade in till mig och lämnade en kommentar.

  Jag har gått förbi boken i boksnurran på biblioteket utan att låna den. Nu får jag stanna till och göra ett lån.

  Må så gott i sommaren!
  Katarina

  • Det var nog riktigt länge sedan jag läste en deckare. Och mörkrädd kan jag vara, så de där värstingarna håller jag mig borta från 🙂
   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *