Lila drömmar…

131029_1

Igårkväll när stormen ven runt husknuten stod jag inne i stugvärmen och målade. Jag hade ingen aning om vad det skulle bli när jag började, men det som växte fram på duken ser ni på bilden. Målningen är långtifrån klar, men så här långt känns det bra… och framförallt så är jag glad över att den där stunden för att måla äntligen har infunnit sig.

Ha det fint!

 

12 svar på ”Lila drömmar…

  • Ja, storm och höstlov är nog en god kombination för min del.
   Kul att du också gillar färgen 🙂
   Jag älskar lila.
   Kram

 1. Jag som inte ens gillar lila gillar din målning! Suggestiv på ett mycket tilltalande sätt!
  Kul att du hittade till min blogg via Lotta, och välkommen igen! 🙂

  • Tack, det känns hedrande att du gillar målningen trots att du vanligtvis inte gillar färgen!
   Kul att du tittade in här hos mig.
   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *