– the breaking news ;) Ett samtal om konst och visuell kultur

140911_1

Den 11 oktober kl 18.00 ska jag hålla föredrag på Folkets hus i Svedala: Ett samtal om konst och visuell kultur. Föredraget kommer att vara öppet för alla som vill komma och lyssna, så ni mina kära läsare är hjärtligt välkomna! Föredraget är ett av flera arrangemang som ingår i Svedalas kulturnatt.

Åh, det här ser jag fram emot! Att få samtala med människor som brinner för konst och visuell kultur precis som jag, eller med människor som bara är nyfikna och vill veta mera. Och det bästa av allt är att föredraget kanske kan bidra till att starta en debatt om varför kultur är så viktigt och vad det egentligen är som gör att vi fascineras av visuell kultur, varför vi behöver konst och vad den egentligen representerar. Och vad det är som gör att vi så gärna vill ha ett galleri på orten där vi bor och en Kulturnatta som bjuder på konst, hantverk och massor av mingel…

Och Ja, jag kommer att berätta lite mer om vad begreppet visuell kultur egentligen innebär.

Just nu känns det lite som att ha ”Fjärilar, all over the Place” och jag utmanar mig själv att våga… Det här ska sannerligen bli spännande, eller vad säger ni?

 

16 svar på ”– the breaking news ;) Ett samtal om konst och visuell kultur

 1. Hejsan fina bloggvän.
  Nu är det fredag så jag hoppas det gick bra igår för dig med detta. Det låter spännande och förstår lite pirrigt samtidigt. Du får berätta hur det gick.

  Ha en JÄTTEFIN fredag fina du.
  Kram.

  • Godmorgon, det är en hel månad tills oktober – så föredraget var alltså inte igår 😉

   Önskar dig också en riktigt finfin fredag!
   Kram

 2. Det låter väldigt intressant och spännande! Kul att du vågar men vi klarar mer än vad vi tror och det skadar inte att utmana sig själv. Det borde vi göra lite oftare. Jag i alla fall 😉 Lycka till när det blir dags. Så långt bort ligger inte Svedala…

  Kram

  • Åh, vad roligt då kommer du kanske och lyssnar då? Då måste du berätta vem du är när du får syn på mig 🙂

   Önskar dig en fin fredag 🙂
   Kram

 3. Så spännande och roligt det låter. Jag brinner ju också för kultur om än mer för litteratur. Vilka fantastiska bilder du bjuder på här. Fotografering är verklingen min akilleshäl och jag vet ju hur mycket bilder betyder.. Någon gång när jag har slutat plugga ska jag gå en kurs..;-)
  Kram Ingela

  • Antar att det är litteratur du läser nu då, eller? Litteraturen är ju en konst i sig 🙂
   Kul att du gillar bilderna 🙂
   Kram Christina

 4. Vilken häftig bild ! 🙂

  SV: Jag tycker man ska göra precis som du, slänga i det man gillar, älskar det med matlagning att det inte finns några gränser 🙂

  Kram !

 5. Vilken härlig utmaning du gett dig på. Jag önskar dig stort LYCKA till. Jag tror att du kommer att bli en förträfflig inspirationskälla för åhörarna. Det räcker med att se din blogg för att inse dina kvalifikationer. Kram Bosse

 6. Jag instämmer med Bosse! Din blogg är så inspirerande med bilder och text. Det kommer att gå bra – du ska ju prata om något som du brinner för! Roligt att utmana sig själv. Mycket spännande Christina!
  Stora kramen, Gunilla

 7. En skåning till kan jag förstå. Jag är så dålig på att läsa på Om min fina bloggvänner men det ska jag genas göra.
  Ha det gott i ditt konstnärsliv i helgen!

  Kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *