Närvaro bland målningar, väktare och poesi…

Jag tillbringade halva lördagen tillsammans med skulpturer, målningar och poesi, på GALLERI KVIS. Jag tycker om alla våra utställningar, men den här är något utöver det vanliga. Åsa Melins utställning är vacker och välkomponerad med dikter, målningar och skulpturer. De små väktarna skapar en sakral stämning på galleriet och det är så trivsamt att bara vara där, betrakta konstverken, läsa dikter och prata med besökare.

Varje litet ansikte berättar sin egen unika historia och ingen är den andra lik.

Åsa Melins dikter väcker många funderingar. Om ni vill kolla in vad jag skrev om hennes utställning på GALLERI KVIS blogg, så finns länk här.

 

Må väl alla ni fina läsare!

Christina Karlsson

 

 

 

14 svar på ”Närvaro bland målningar, väktare och poesi…

 1. Låter som en spännande upplevelse. Fina ansikten 🙂
  Är det dem som du kallar för väktare?

  Väldigt fina dikter att sjunka in i 😀

  Kramis

  • Ja, det är konstnären Åsa Melin som kallar dem för väktare. Mycket vackra, precis som dikterna!

   Ha det fint!
   Kram

 2. Tack för att du så fint och generöst delar med dig av utställningen. Jag hade gärna sett den, men galleri Kvis ligger för långt från mig rent geografiskt. Dikterna har jag nu läst flera gånger och både de är väldigt fina och tänkvärda.
  Jag hade gärna gått här och läst och tittat.
  Kram!

 3. Jag uppskattar så mycket att gå på utställningar och andra typer av kulturevenemang. Var nyss i Paris och gick på den mest fantastiska klädutställningen med alla haute couture kläder från Dior genom tiderna. Helt magiskt!

  • Paris! Men det låter ju alldeles underbart!!! så himla fint och Dior <3
   Nästa gång vill jag följa med.

   Ha det fint!

  • Ja tänk så mycket fint! Igår fick jag ett helt bord dukat med löv <3
   Och det var hur fint som helst 🙂

   Kramar Christina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *