Läser Andarnas labyrint, av Carlos Ruis Zafón

Vilken bladvändare! De senaste dagarna har jag varit fullständigt fängslad av Carlos Ruiz Zafóns senaste bok, Andarnas labyrint. Jag har burit boken med mig, läst i köket, i trädgården, i vardagsrummet, i sovrummet och varhelst jag befunnit mig.

Boken är spännande rakt igenom från början till slut. Den tar oväntade vändningar som gör att man inte kan låta bli att läsa lite till och lite till. Handlingen utspelas i Barcelona och miljöerna beskrivs så levande att det känns som om man befinner sig i handlingens centrum tillsammans med karaktärerna. Nu längtar jag efter en IRL-resa till Spanien, för att besöka Pradomuseet i Madrid, Barcelona och lära mig mer om den spanska kulturen.

Har du läst någon bra bok eller tidning på sistone?

Må väl och njut av denna ljuva sommartid!

Christina Karlsson

 

10 svar på ”Läser Andarnas labyrint, av Carlos Ruis Zafón

 1. Har läst övriga böcker men inte just denna och jag tyckte mycket om dem. Barcelona har stått på vår lista länge men än har det inte blivit av dock… Just nu ska jag påbörja ”Kvinnan vid kanalen” av Set Mattsson.

  Kram och ha det gott!

  • Då gillar du säkert denna också.
   Kvinnan vid kanalen låter som en intressant titel.

   Ha det gott! Kram

  • Kanske att du hittar tillbaka till böckernas värld så småningom.

   Ha en underbar dag du också!
   Kram

 2. På bloggen har jag precis skrivit om ”Minnet av vatten.” En annorlunda och mycket välskriven bok. Den får verkligen också läsaren att förstå innebörden av att vi har det vatten vi har här på jorden. Och i torkans och slöseriets spår så…
  Tack för ditt boktips… verkar som sagt spännande.
  Kram Gunilla

  • Utan vatten inget liv så vattnet är absolut en av våra mest betydelsefulla tillgångar.

   Ha det gott!
   Kram

 3. Hej där efter lång tid! 🙂
  Härliga bladvändare är ett fint inslag mitt i sommaren. Kul med boktips, fast just nu ligger de mest på hög hemma hos mig. Annat tar min tid.
  Är usel besökare till alla, fina, roliga, trevliga bloggar för närvarande, men ville gärna titta in och önska dig fortsatt fina sommardagar.
  Kram Mia

  • Hej på dig! Låter som att det är mycket på gång hos dig, ser fram emot att få en liten inblick när du bloggar igen.

   Tills dess ha det så underbart och ta väl hand om dig!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *