En kväll med Cher på Royal Arena

Konsertupplevelser är ett uppfriskande inslag i vardagen, och häromkvällen var det dags för mig och min dotter att ta del av Chers avskedsturné på Royal Arena i Köpenhamn.

Cher levererade. Hon överträffade mina förväntningar och levererade en spektakulär och underhållande show. Favoriten var nog introt med Womans World.

“If I could turn back time”…. När hon sjunger om att vrida tiden bakåt, tänker jag att det är skönt att inte ha någon sådan önskan för även om jag ofta säger att tiden går för fort och att den springer så skulle jag inte vilja vrida den bakåt igen. Jag är fullt nöjd med en tid som rör sig framåt. Tiderna förändras och vi med dem… Fast jag skulle mer än gärna dela med mig av en och annan stjärna om jag bara lyckades nå dem.

“If I could reach the stars
I’d give them all to you”

***

Må gott!

Christina Karlsson

4 svar på ”En kväll med Cher på Royal Arena

  1. Å så trevligt att gå på konsert.
    Jag hade inte haft något emot att se Cher.

    Jag vill inte hellre vrida tillbaka tiden utan är nöjd med den tid som är nu.
    Fast jag tror att vi övergår till vintertid till helgen så då måste vi vrida tillbaka tiden en timme oavsett vi vill eller ej.

    Kram och ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *