Målar…

Mycket rörelse, många händelser och tid att måla. Idag har jag stått ute i trädgården och målat. Planen var att jag skulle måla på förmiddagen, sen klippa ligusterhäcken och ge mig iväg på några ärenden, men kom in i ett sådant härligt målarflow att jag stannade hemma och målade hela dagen. Om det inte vore så kallt så skulle jag troligtvis stått kvar där ute och målat ännu.

Färgpaletten på bilden ovan och ett litet utsnitt från en av målningarna nedan. Resultatet får ni se så småningom. Jag målar änglar, änglar och fler änglar. Planen är att de ska ställas ut på Galleri KVIS till advent då vi ska ha en änglatemautställning. Det känns gott att jag är ute i god tid. Faktum är att vi bestämde oss för änglatemat redan förra sommaren och sedan dess har jag gått och funderat på hur mina alster ska se ut. Tiden att verkligen sätta fart och måla tar jag mig nu. Till hösten kommer vår stundade flytt och jobb att uppta den mesta av tiden så det känns klokt att måla klart de alster jag ska bidra med till utställningen. Fåglarna kvittrar, det är sommar och jag målar julänglar 🙂

Änglar, har du några speciella funderingar om änglar?

Hursomhelst så vill jag tacka för alla fina reaktioner på föregående inlägg, och för att du just idag kikade in här. Sist men inte minst så vill jag önska dig fortsatta underbara sommardagar <3

Christina Karlsson

12 svar på ”Målar…

 1. Nej, det har jag inte men jag ser fram emot att se något av dina färdiga alster. Så klokt tänkt att vara ute i god tid. Måste säga att färgskalan är väldigt tilltalande!

  Kram

 2. Underbart Christina 😀
  Ditt inlägg gör mig så glad. Är det någon som kan få sommar och jul att förenas så är det nog du!
  Stort tack för din bok. Jag har skrivit om det på min blogg 😉
  Kraaaam <3

 3. Men vilken trevlig blogg, och just konst o måleri är intressant förr var jag med i en konstklubb på mitt förra jobb 🙂 önskar dig en skön kväll & helg …kram

 4. Vilken härlig färgpalett ,-) Den i sig ser ut som ett konstverk!
  Änglar, vilken mysig utställning det kommer att bli, ska bli kul att se din målning klar. Härligt att du kommit i ett flow, och stå ute i trädgården och måla, härligt
  Jag älskar att måla änglar själv ,-)
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

  • Jag tycker också att färgpaletter är fascinerande! Och att måla änglar är riktigt inspirerande har jag upptäckt.

   Må gott! Kramar

 5. Älskar dina änglar och färgpaletten! Har ju sett lite av dina målningar också på Instagram. Fint tema med änglar och visst finns det änglar! Har läst ditt föregående inlägg och som sagt plockar fram din bok då och då! <3
  Må gott!
  Kram Gunilla

  • Vad fint att du återkommer till boken, blir också glad när jag ser min fotoart i bakgrunden när du lägger ut inredningsbilder på din blogg.
   Ja, tanken är att hela galleriet ska fyllas av änglar i olika former …det kommer att bli så fint! Och juligt, ser redan fram emot julen 🙂

   Må gott! Kramar

 6. Kan tänka mig att du är fullt sysselsatt med att måla. Och härligt att göra det utomhus i det fina ljuset.
  Några funderingar om änglar har jag inte men jag ser fram emot att få se dina alster. Låter som klokt att du är igång nu när du känner att du har tid.
  Blev glad över att se färgerna i paletten och målningen-
  Önskar dig en riktigt fin helg.
  kram

  • Härligt att färgerna spred glädje, det är precis vad jag vill att mina änglar ska kommunicera, harmoni och livsglädje till betraktaren.

   Må gott! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *