30 kr/såld bok doneras till Skåne Stadsmission

Vårens och sommarens inställda bokmässor och arrangemang har bidragit till att jag har massor av böcker kvar. När tiderna är tuffa och livet känns svårt är det många som finner styrka i konst och poesi. Konst och poesi kan vara just det där kittet som ger en styrka att gå framåt och få livet att hålla samman.

Hjälp mig att dela med mig genom att köpa en bok, 30 kr/såld bok går direkt till Skånes Stadsmission.Våra andetag innehåller 144 fina haikudikter att betrakta, tolka, smaka på, fundera över eller måla till – valet är ditt. Många har det tufft och jag har bestämt mig för att dra mitt strå till stacken genom att skänka 30 kr/såld bok till Skånes Stadsmission (erbjudandet gäller för de böcker jag säljer from den 3 juli 2020 till och med den 15 augusti 2020).

Böckerna kostar 125 kr och postens portokostnad är 55:- . Vill du att jag skickar boken behöver du swisha mig totalt 180 kr, men om du bor i närheten kan du avtala tid med mig och komma och hämta boken här och då betalar du 125 kr. Oavsett vad du väljer så går 30 kr oavkortat till Skånes Stadsmission.

Varannan boksida är blank, dels för att ge rymd åt dikten men också för att bjuda in läsaren och erbjuda en tom sida att måla eller skriva på.

Vill du att jag skickar dig en bok, så swisha 180 kronor, till 070 6795701. Skriv ditt namn som meddelande så jag vet vem betalningen kommer från, samt mejla ditt namn och adress till christina.ckc@telia.com, så jag vet vem jag ska skicka boken till. Vill du slippa portoavgift går det bra att komma hit och hämta boken om du meddelar mig i förväg och avtalar tid.

Ta väl hand o dig och njut av en sommar i konstens och poesins tecken!

Christina Karlsson

12 svar på ”30 kr/såld bok doneras till Skåne Stadsmission

  • Tacksåmycket! Vad glad jag blir <3
   Min plan är att posta boken idag.

   Önskar dig fina lässtunder! Må gott! Kramar

 1. Så fint! Jag har ju redan din mycket fina bok!,-)
  Min Farmor och hennes systrar broderade och gav bort till just Stadsmissionen i Malmö ,-)
  Ha det jättefint
  KRAM Primrose ,-)

  • Tacksåmycket! Fint att boken gillas 🙂
   I mitt yrke så har jag sett att Stadsmissionens arbete gör skillnad för ungdomar som har det kämpigt, så deras arbete är viktigt. Fint att din farmor och hennes systrar var engagerade.

   Må gott! Kramar

 2. Boken är så fin och jag har den. Vilken god tanke ! Och det är ju många som behöver hjälp. Stadsmissionen stöttar vi på olika sätt.
  Kram och jag önskar dig en fin helg.

 3. Fint initiativ. Det är många i dag som behöver hjälp. Stadsmissionen tillsammans med andra organisationer gör ett fantastiskt jobb. Inte bara nu under coronan, deras arbete pågår hela tiden. Lycka till med din insatts.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *