Glad påskhelg!

Den senaste tiden har varit sprängfylld av arbete, men nu har äntligen påskledigheten gjort entré och jag kan börja andas igen. Jag har softat, kollat på film, promenerat, städat, tvättat bilen, röjt i trädgården, varit kaninvakt, pysslat om små marsvin och haft det allmänt bra. Påskpyntade gjorde jag redan inför förra helgen eftersom kidsen då var hemma på helgmingel med lite firande och familjemys. Imorgon är det påskafton och då vankas det påskbuffé. Jag har planterat ut påskliljor i en kruka vid entrédörren och det känns så välkomnande att mötas av en liten blombuffé när man kommer hem.

Jag har till och med hunnit med att besöka bokhandeln i Trelleborg, fyndat nya fina diktböcker till mig själv och haft den äran att få fylla på bokhandelns lager med fler av mina diktböcker, Våra andetag andas haikusommar. Jag blir fortfarande lika barnsligt upprymd av att se mina böcker på en hylla i en bokhandel eller på ett bibliotek. Att se min lilla bok på samma hylla som Louise Gluck och Shakespeare gör mig glad.

Ta hand om er där och ha en riktigt glädjefylld och fin påskhelg <3

Christina Karlsson

18 svar på ”Glad påskhelg!

 1. Det måste vara en helt magisk känsla att få se sin bok så där. Minns när jag bland nyheterna på biblioteket såg boken jag illustrerat åt Charlotte Bergström, ”Hubbo – Det var då det”. Då fick jag sannerligen lyckopirr i magen 😉

  Kram

  • Eller hur, känns som att jag varit riktigt effektiv…men nog har jag hunnit vila också.

   Må gott!

 2. Jag önskar dig också en fin påsk och sköna dagar där du kan bestämma innehållet.
  Väldigt roligt att du kan få fylla på med dina böcker och givetvis en härlig känsla att se dem på plats i bokhandeln.
  Kram

  • Jag njuter verkligen av att få planera min egen tid, det känns lyxigt som bara den…

   Må gott! Kramar

 3. Här har det varit flitigt värre ser jag. Skönt med lediga dagar. Själv har vi varvat påsken med lugna stunder i soffan, påsk runch med stora dottern med sin lilla familj, kompisgäng och en dos V svärmor. Sköna lediga dagar
  Kram Kajsa

  • Lediga dagar är guld värda. Låter som att du också haft en skön påskhelg och det är gott att läsa 🙂
   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *