Värdefulla möten…

Fyra lediga dagar har varit guld värt. Tid att ta det lugnt, promenera, softa i trädgården och en hel del andra aktiviteter… Skogspromenader och spännande möten med några av skogens djur. Vila på fältet där ängsmarken pryds av tusentals solar (maskrosor) vid platsen som omges av toner från surrande bin och ljudlösa vingslag från fjärilarna som bär konstverk på sina vingar, namnet är påfågelöga.

Imorgon är det måndag, ny dag, ny vecka och nya möjligheter…

Njut av dagarna som passerar,

och ta väl hand om er <3

Christina Karlsson

19 svar på ”Värdefulla möten…

 1. ”Jag lät alla mina maskrosor finnas …
  Det är så skönt att sitta och minnas
  små solar i gräset när sommar´n är slut.”
  Fast NU står den på lut bak knuten. Härligt! 🙂

  Allt gott!
  Kram Mia

 2. Värdefulla möten – i går står en flicka ca. 9 – 10 år utanför sitt hus och säljer kakor som hon själv bakat. Mamma låg bredvid och sa – jag är inte inblandad, jag bara plockar maskrosor. Klart man köper. Flickan hade själv bakat en mjuk kaka med mask rosor i. Kakan var vackert gul och god. Hon hade en burk med maskrosknoppar i och den fick vi för att som hon sa – stek dem i smör och ser lite flingsalt på, det är gott. Vi tog burken och det var gott till kvällens middag.

 3. Fina och arbetsfria dagar och jag hoppas och önskar du har kunnat ta till dig av att göra det du tycker om i dessa vackra omgivningar. Tid att andas.
  Kram

 4. Maskrosor är vackra ,-) Lyser så härligt i det gröna!
  Har sett citronfjäril i år, Fjärliar är otroligt vackra Älskar humlesurr , härligt med 4 lediga dagar! Härligt att möta olika djur ,-)
  En fin pingsthelg önskar jag dig!
  KRAM Primrose ,-)

  • Tack! Ja, nu är naturen som vackrast….
   Hoppas att du också fick en fin pingsthelg.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *