Den sprudlande våren…

Oavsett vilket väder det är idag så har våren gjort entré, och med våren kommer förvandlingen, från den mörka årstiden till den ljusa. I skrivande stund är det ganska grått och kallt men ljuset finns där ändå. Träden har knoppats, vårblommorna blommor, fåglarna kvittar och hela världen grönskar.

Träden grönskar till den grad, att man fylls med lugn och blir glad. Idag ska jag dra på mig något bekvämt och dra till skogs, komma hem och tända ljus, koka varm choklad och läsa mina egna påbörjade strofer, ett uppdrag som handlar om döden. Ett annorlunda uppdrag och jag vet inte om det når hela vägen fram, men utmaningen är antagen och vart det leder får framtiden utvisa.

Vad ska ni ägna dagen åt?

Ta hand om er och njut av dagarna som passerar <3

Christina Karlsson

22 svar på ”Den sprudlande våren…

 1. Ja våren är verkligen härlig. . men nyckfull! Ena dagen snö och isande vindar och nästa soligt och varmt! Sommaren ska tydligen komma i nästa vecka +20 har de spått här i Sthlm men det får man väl se om det blir!
  Spännande uppdrag du fått!
  Idag blir det nog långprommis med fika ute!
  Trevlig Helg!
  kram

  • Eller hur 🙂 Samma här de senaste dagarna, regn, blåst och solsken omvartannat… Hoppas att det blir bättre under kommande vecka.
   Långpromenad låter härligt 🙂

   Må gott! Kram

 2. Skönt att höra att våren till slut kommit också till dig.
  Här i Wales har vi vår, men idag regnar det, men det är 14 grader, så inte så kallt. Trots detta blir det nog mest en innedag.
  Ha det skönt!

 3. Våren är verkligen en härlig tid och maj månad brukar vara så fin.
  Själv har jag tränat med vår ena hund och det gick riktigt bra i dag.

  Kram och god lördagskväll!

 4. Ja nu är våren här även om det varit kalla dagar. Idag har jag planterat luktärtor. har aldrig riktigt lyckats med dem men i år har jag gjort allt ”by the book” så nu är det upp till dem att visa vad de går för.

  • Hoppas att du lyckas detta året, envishet brukar löna sig och nu när det dessutom sker ”by the book” så ska det väl ändå gå vägen.

   Lycka till!

 5. Våren är här ,-))) oavsett om det är rena vintervädret vissa dagar ,-)))
  Söt bild på vitsippor!
  Idag tar vi ut Dottern med fam hundar som vi alltid gör och våra..
  Sen tar vi det nog lugnt tror jag.
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

  • Ja, det har nog varit en ovanligt kylig vår, kallt ena dagen och varmt nästa. Men nu känns det som om den är här på riktigt. Våren 🙂
   Hoppas ni fick en fin dag med dotter och hundar 🙂

   Kram

 6. Härligt då värmen äntligen kommit. Det händer mycket i naturen nu, nästan så man inte hinner med 😊 Boken låter spännande.
  Nu blir det en hundpromenad för mig.
  Kram

  • Idag ser det ut att bli ännu en solig dag 🙂
   Låter härligt med hundpromenad. Må gott!
   Kram

 7. Skogen denna lugnande oas, härligt.
  Själv sk jag putsa de sista fönsterna och städa klart det sista rummet. Plantera om chilin och hämta en planta eller två. Tror det ksn bli en produktiv dag.
  Lycka tillmed ditt lill projekt
  Kram Kajsa

 8. Ja, våren är absolut här och det grönskar för fullt! Kylslaget är det med avbrott för några sköna och varmare dagar! Fördelen med det svalare vädret är ju längre blomningstid. Alltid något.
  Lycka till med skrivprojektet!
  Kram Nilla

 9. Visst är det skönt med våren som är här- Just nu har vi här gått in i min favorittid, den mellan hägg och syren. Såg hägg i går som var i blom och doftade sagolikt. Försöker ta dagarna som de kommer och varje dag göra något som jag mår extra bra av eller som gör mig extra glad.
  Många tankar till dig.
  Kram

  • Det är en underbar tid mellan hägg och syrén. Synd bara att den går så snabbt…
   Må gott! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *