Klänningar, solsken och poesi

gårdagens solsken

fångar dagens önskningar

maskros i vinden

Dagarna är fyllda av blandad fruktkompott

med mixad blomsterpotpurri…

med en och annan gråsten i

bestående av mycket jobb med många fina möten och massor av sådant som ska konstrueras…dokumenteras och organiseras…

Tiden går alldeles för fort och ibland önskar man att den gick att frysa…så att man bara kunde gå runt och göra allt det där man vill hinna med att uppleva och se.

Det finns tillfällen för rekreation för den som drivs av en passion…tid för att dra till skogs och promenera, tid för nära och kära, tid för kalas och poesi, tid för bildning och passion <3

Tid för hemligheter och massor av tid för bubbel… Det är hög tid att snart fira en högtid, eller rättare sagt flera högtider…och kanske är det flera som liksom jag önskar sig en stor hög Tid – en högtid!

Må gott och njut så mycket ni bara kan…***

Christina Karlsson

22 svar på ”Klänningar, solsken och poesi

 1. För min del är det hög tid för semester vilket känns som en högtid när den är här. Har aldrig längtat mer efter en ledighet än i år.

  Kram och ha det gott!

  • eller hur! I skrivande stund har min första semesterdag just påbörjats ….äntligen.

   Kramar

 2. Frysa tiden skulle jag nog inte vilja göra just nu. . . nu vill man bara att den ska gå fort och pandemin över! Senare kanske och dåå med fester och resande för att ta igen allt man försakat. . . men så känner nog alla just nu!
  Jätte fin klänning du har!
  Ha det så bra!
  Kram

  • Ja, det beror ju på hur man tänker kring att frysa tiden…pandemin vill man ju bli av med såklart…

   Må gott! Kram

 3. Fina bilder på dig, ja tid för bubbel och att njuta av alla dofter, frysa tiden! Det gör vi!!. Det är ett måste, nu är allt så vackert!
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

  • Det är precis det där jag vill frysa, just när det är som mest på mitt jobb är naturen som vackrast och jag hinner inte njuta av allt på det sätt jag vill. Men nog tar jag mina stunder då och då och nu har min semester just påbörjats <3
   Må gott! Kram

  • Åh, du har följt mina instaklänningar 🙂 Nu undrar jag ju vilken favoriten är?
   Gråstenarna….ja, nu är det äntligen första semesterdagen!
   Må gott!
   Kram

 4. Klänningar, poesi och solsken känns somrigt och njutbart. Tack för fin text och funderingar. Vackra bilder på dig som andas skön sommar-
  Önskar dig en fin vecka.
  Kram

 5. Har sett alla dina sommarklänningar och min favorit på dig bär rosor! <3
  Ja, "frysa tiden"… Det vill vi nog alla ibland, men jag tro ändå på att vi njuter desto mer när vi vet att inget är oändligt. Korta ögonblick av sann glädje och lycka. Lycka är väl att få uppleva många, många sådana stunder. Tror att du längtar efter ledighet nu!?
  Lördagskram, Nilla

  • Älskar rosor och just den klänningen du skriver om. Idag börjar min ledighet och i år har den efterlängtats mer än vanligt…
   men nu är den här och det känns underbart!

   Må gott! Kram

 6. Så fina bilder på dig i din vackra klänning. Underbar färg. Ja, visst vill man frysa tiden, det är så mycket som ska hinnas eller så kanske man bara ska sitta med sitt bubbel och låta allt bara hända.

  • ”Bara sitta med sitt bubbel och låta allt hända” Ler när jag läser den kommentaren för det låter ju hur fint som helst.

   Må gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *