En ny liten boksamling att läsa

Jag älskar böcker!

Maken och jag har nyligen tillbringat fyra dagar på Tranås at the Fringe som är en årligt återkommande internationell art-festival i den lilla småländska orten Tranås. Festivalen pågår i en vecka och dagarna är fullspäckade med intressanta och inspirerande föredrag, poesiuppläsningar, musik, framförande, utställningar och mycket mer. Sista dagen brukar det vara en liten bokmässa på biblioteket och i år hade jag redan samlat på mig en del böcker i anslutning läsningarna men kunde ändå inte motstå några till så med mig hem följde totalt nio nya böcker som nu väntar på att läsas.

Två av böckerna har jag redan läst ut så inlägg med recensioner om bla en helt fantastisk handbok i haiku som mindfullness, är på gång.

Har du också små boksamlingar liggandes med böcker som väntar på att läsas?

Allt gott!

8 svar på ”En ny liten boksamling att läsa

 1. Nog har jag böcker liggandes, men de är mer en reserv 🙂 Jag läser ju bara digitalt. Och trots att jag normalt inte gillar dikter så har jag lyssnat på ett sommarprat Nora Khalil och hennes dikter som hon läste upp tyckte jag mycket om!

 2. Vilken trevlig festival som ni kom iväg på.
  Själv har jag inga böcker som väntar på läsning vilket är på gott och på ont.

  Kram

  • Å, men då hoppas jag att du har nära till biblioteket 🙂
   Och ja, festivalen kan varmt rekommenderas.
   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *