Njuter lördag…

Veckan har varit sprängfylld av varierande upplevelser. Några har varit angenäma och några har varit så fullständigt bisarra att jag känner behov av återhämtning. Idag är det lördag och det känns gott. Jag väljer att fokusera på det som är ljust. Jag bläddrar i min egen poesibok och när jag läser dikterna på den första sidan kan jag förnimma den där känslan av det välbehag jag kände när jag påbörjade skrivandet i somras. Känslan av att landa…

Jag inspirerades av Haikumagasinet jag kom i kontakt med för ca en månad sedan, och just nu är jag i full färd med att teckna egna små serier till mina haikudikter. På fotografiet ovan ser ni min tolkning av bokens första dikt. Fler bilder är på gång och en ny utställning håller på att ta form. Den 4-5 maj kommer jag att delta i Litteraturrundan på Galleri KVIS tillsammans med tre andra författare och det känns spännande. Till denna utställning kommer det att vara möjligt för mina läsare att få visa upp sina bildtolkningar i utställningen. Är du intresserad av att få visa upp några av dina bildtolkningar till mina dikter så bara hör av dig. Mer info kommer min andra blogg som du når under fliken, Min bok.

Jag blev glad över att upptäcka att Primrose bloggat om min bok och vill ni läsa hennes recension så finner ni den här.  Tack för den fina recensionen!

En annan upplevelse som gjorde mig upprymd var när jag besökte biblioteket här i Svedala och fann min bok alldeles intill Kristina Lugns poesi. Vill du också bekanta dig med min bok så be ditt bibliotek att beställa den. Vill du köpa boken direkt av mig så det info om hur du går tillväga här.

Tack alla ni fina läsare som kikar in här på min sida 🙂 Nu ska jag fortsätta hålla lördag, måla, städa, ta en bloggpromenad in till er och framförallt så ska jag lyssna på min kropp och använda lite tid för vila och återhämtning.

Må väl och njut av dagarna som passerar <3

Christina Karlsson ©

14 svar på ”Njuter lördag…

  • Vi har också koltrastar i trädgården, ett par och vi har också pratat om att det är samma par. Det verkar som att hanen vaktar vår trädgård, har ibland sett att han jagar bort andra fåglar.

   Kram

 1. Det är spännande att läsa hur den ena leder till det andra osv.
  Först tanken på att skriva boken, sen att du skrev den, fick den publicerad, är med på diktuppläsningar, får nya uppslag av den och nu till att teckna dina dikter.
  Cool resa tycker jag.
  Du är otroligt kreativ!

  Kram och ha en lång, skön och avkopplande Söndag!

 2. Håller med ”Millans värld” hur fantastiskt det är hur det ena har lett till det andra, beträffande din bok! Du är som sagt så duktig på att skriva och rita!
  Hoppas helgen har givit dig välbehövlig vila!
  Söndagskram Gunilla

  • Tack så hjärtligt <3
   Helgen har varit vilsam, men idag är det läkarbesök som gäller.
   Ha det fint!

   Kram

 3. Vad roligt att du nu gör illustrationer till haikudikterna. Jag har varit på gång att beställa boken men har glömt av det och sedan var vi på resa . Men nu så…Tittade in hos Primerose och blev påmind där också.
  Önskar att du har haft en en vilsam helg.
  Kram!

 4. Grattis ,-))
  Där platsar ju din härliga bok väl in! Kul och den ser så vacker ut där den står i biblioteket ,-)
  Fina bilder du har tolkat ,-)
  Ha det fortsatt fint
  KRAM Primrose ,-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *