I solskenet bland påskliljor och blåstjärnor

Idag har det varit en alldeles underbar lördag. Jag har varit på Galleri KVIS i Svedala och kollat in veckans utställning. Jag köpte en fin röd keramikskål som tillsammans med lite godis kommer att bli en fin påskgåva till en kär vän.

Jag har softat, suttit i paviljongen och druckit kaffe. Och träffat en påskhare som väldigt gärna ville arrangera en påskjakt med min diktsamling som förstapris. Med tanke på att det inte är varje dag man träffar en påskhare så nappade jag på idén. Vill du delta i tävlingen som pågår tom den 15 april 2019 så klicka på denna länken och följ instruktionerna.

Klicka på länken och delta i påskjakten, om du vill vinna min diktsamling.

Hur har du spenderat dagen?

Christina Karlsson


14 svar på ”I solskenet bland påskliljor och blåstjärnor

  1. Låter som en väldigt skön och behaglig lördag- Och vilket fint möte det blev med påskharen-Din bok ska jag köpa när jag kommer hem och jag vet att jag kommer att glädjas åt den-
    Kram och trevlig helg.

  2. Vilka härliga vårblommor! 🙂

    Gårdagen spenderades med en promenad och sen gick vi hem för att idka lite terrasshäng i solen. Då kom regnet… Haha! Blev lite filmtittande istället 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *