Rustad för Litteraturrundans poesiläsning…

Det är mycket som händer. Det är fredagskväll och jag roar mig med att uppdatera galleriets hemsida, min blogg, min hemsida, ”sistaminutenmejla” inbjudningar, skriva komihåglistor och strukturera upp morgondagens Litteraturrunda.

Igår höll jag ett föredrag med poesiläsning på Svedala Bibliotek och jag blev glatt överraskad när jag kom in och fick syn på hur fint de hade skyltat med min bok i anslutning till entrén. Ett helt bord var dukat med poesiböcker och det fanns ett ställ till min bok som saknades, eftersom den var utlånad. Gissa om jag blev varm i hjärtat när jag fick höra att min poesibok är utlånad. Att människor ska låna boken, läsa och fundera är ju precis vad jag vill. På bilden nedan kan ni se hur poesibordet såg ut.

Jag läste dikter och pratade om bokens tillkomst i ca 50 minuter enligt önskemål. Ikväll har jag utvärderat gårdagens läsning, funderat ut vad jag kan förbättra inför helgens läsningar på Galleri KVIS , samt vilka kapitel jag ska läsa.

På galleriet ställer jag ut en bokinstallation och haikudikten på bilden ingår i arrangemanget.

Imorgon kommer jag att fylla kopparna med nytt kaffe, nya blommor och möjligen lägga fram en eller annan bok till.

Nu hoppas jag att galleriet fylls med massor av besökare som vill njuta av en helg i konstens tecken. Är du nyfiken på programmet så kika in på galleriets hemsida.

Jag önskar er en fin helg <3

Christina Karlsson


5 svar på ”Rustad för Litteraturrundans poesiläsning…

 1. Så roligt att din bok var utlånad för jag förstår att det är en glädje att andra får ta del av dina ord och tankar.

  Ha en härlig lördag!

 2. Ja, vilken härlig känsla att uppleva att din bok hade blivit utlånad! Ser så trevligt och lockande ut – din bok bland andra dikt – och poesiböcker!
  Ja, det händer mycket positivt för dig och – ja, du lever din dröm i konstens tecken!
  Kram Gunilla

  • Tack! Ja, det gäller att fokusera på allt det som är positivt.

   Kram och fin söndag <3

 3. Så mycket spännande som händer nu. Jätteroligt att din fina bok blivit utlånad. Och som jag förstod blev allt väldigt lyckat.
  Så vackert ”framdukat” och som gjort för succé.
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *