”Ska vi älska så ska vi älska till rock´n roll” – en kväll på Möllan i Malmö med GT 40

Kylan svepte in från norr, grå regnmoln hängde i luften men stämningen var på topp hela kvällen. Regnet bröt aldrig ut och vi i publiken alstrade massor av värme till tonerna av GT 40, dvs Gyllene Tiders avskedsturné. Lyssna bara på namnet, Gyllene Tider – det är ju hur vackert som helst <3

Gyllene Tider, Åh vilka Sommartider. Musik som får en att Leva Livet, och känna sig som en Kung av sand och vilja älska till Rock´n roll. Längta efter en flicka i en Cole Portersång (och samtidigt inte kunna låta bli att undra vem hon är och varför jag längtar efter en flicka? 😉 ). Tänka att Kärleken inte är blind men ganska närsynt…och sen vill man bara ta en tyst minut, Gå och fiska, eller sätta sig på en sten vid en sjö och filosofera för att samla krafter. Rocka loss med Povel Ramel och Paul McCartney – På jakt efter liv, till Himmel No. 7…Drömma om att sväva i en guldträdgård, om att vilja höra gräset gro och känna att vindarna är varma i Juni, Juli och Augusti. Allt blir mycket lättare då. Tänka att det är Tuffa tider för en drömmare, och Inse att Det blir aldrig som man tänkt sig… bara sjunga vidare och Leva livet oavsett om man föredrar att leva det passionerat älskandes till Buddy Holly och Rock´n roll, eller sittandes på en sten vid en sjö eller bara känna de varma vindarna från Sommartider, att man lever i en stad som glöder och känner att någonting är på gång… känna sig som samma skrot och korn och bara sjunga ut….Sommartider, hej, hej! (mixat av utdrag ur GT lyrics)

Kylan, och några andra små missöden under dagen, till trots… så kom vi dit och fick njuta av en härlig kväll med fantastisk trallvänlig, glad och inspirerande musik som ger massor av energi!

En av mina absoluta GT favoritlåtar är, ”Ska vi älska, så ska vi älska till Buddy Holly”. Vilken är din Gyllene Tider, favoritlåt?

Må väl och njut av Gyllene Tider <3

Christina Karlsson

8 svar på ””Ska vi älska så ska vi älska till rock´n roll” – en kväll på Möllan i Malmö med GT 40

 1. Vilken härlig kväll! Jag vet inte riktigt vilken som är min favorit men nog är deras musik toppen 😀

  Kram och ha en härlig söndag!

 2. När jag var yngre var jag inte så intresserad av Gyllene Tider, jag var mer Noice men med åren så uppskattar jag mer Gyllene Tiders musik.
  Har dock ingen särskild favorit, de flesta är trallvänliga när jag vill sjunga med och det gillar jag.

  Ha en fin början på denna vecka!
  Kram

  • När jag hör namnet Noice tänker jag på låtarna, ”Vi lever bara en gång och gången är nu….”, Dolce, vita Ljuva livet och såklart ”Inatt är hela staden vår…” de har också funnits med på min spellista till och från genom åren 🙂

   Kram och fin vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *