En anspråkslös men ändå passionerad vitsippa

orkesterdiket

bjuder oss en aria

hör vitsippesång

Det blev en härlig vernissagehelg på galleriet. Jag ställer ut några änglamålningar och månskenspromenaden som är en liten serie av blomstermålningar, jag läste dikter, minglade och Sicked Allo kom och spelade sina tolkningar av mina dikter. Det verk som fick mest frågor och kommentarer var nog min diktpropeller…

Utställningen fortsätter denna helgen. Jag och Monica som ställer ut sina akvareller kommer att vara där lördag och söndag kl 11-15.

För tillfället är det mycket som är på gång. Idag har jag varit i Sankt Olof (av alla ställen) och hämtat upp 141 fantastiskt fina diktböcker! Faktum är att de varit tillgängliga på nätet i lite mer än en vecka trots att jag själv inte haft möjlighet att bläddra. Tror minsann att jag tar med några till galleriet imorgon även om boksläppet inte kommer att äga rum förrän den 26 november. Ur orkesterdikets djup finna att bläddra i här

Njut av dagarna som passerar…

Allt gott!

Christina Karlsson

12 svar på ”En anspråkslös men ändå passionerad vitsippa

 1. Vad roligt att ert vernissage blev så lyckat. Hade gärna varit på plats.
  Fastnade förstår också för din diktpropeller. Kreativt.
  Förstår att det är mycket som händer nu.
  Varm kram

  • Å, tack! vad fint att du skulle vilja besöka min utställning. Vem vet om jag landar i Stockholm för att läsa poesi och ställa ut en dag….då kanske vi kan ses 🙂

   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *