I full färd med att arrangera en utställning

I skrivande stund är jag i full färd med att arrangera min och Monicas utställning. Om exakt en vecka är det tänk att vi ska hänga utställningen och dagen efter, dvs den 12 november blir det vernissage. Det är första gången som jag och Monica ställer ut tillsammans så det ska bli spännande att se hur vi och våra alster fungerar tillsammans. Jag ser fram emot utställningen och hoppas på många besökare så alla som vill och har möjlighet att komma är hjärtligt välkomna. Öppettider finns på bilden ovan.

Ur orkesterdikets djup, min diktsamling nummer två är på gång. Bara för några dagar sedan gav jag bokförlaget grönt och nu är boktryckningsprocessen igång. Leveranstiden beräknas ta 14 – 20 dagar så boken lär troligtvis inte hinna fram till min utställning därför planerar jag att ha boksläppet i samband med adventsutställningen (en samlingsutställning med många utställare) på Galleri KVIS den 26 november. Då blir det öppet hus mellan kl 11-15. Nu är det fyra år sedan min förra diktsamling gavs ut och denna gång är haikudikterna lite mer experimentellt utformade. Dikten på bilden ovan ingår i samlingen.

Idag bär det av till Jönköping, men den resan ingår i en helt annan berättelse…

Må väl och ta hand om er där ute i den stora världen!

Christina Karlsson

10 svar på ”I full färd med att arrangera en utställning

 1. Så spännande med två utställningar som väntar. Jag tycker mycket om dikten ovan. På något vis säger den så mycket.
  Önskar en god tur till Jönköping.

  Kram

  • Rakhet är bra, men även där kan ju missförstånd ske. Men att det är klurigare med dikter kan jag hålla med om. Jag gillar dock det lite kluriga, orden som väcker funderingar och ger utrymme för egna tolkningar…
   Allt gott!

 2. Vad roligt! Skulle gärna kommit men är tyvärr en bra bit bort. Gillade dikten till snödroppen. Passade fint till och väldigt talande.
  Lycka till med allt.
  Kram

  • Tack, och vad gulligt att du hade velat komma om det varit närmare. Jag lägger nog ut lite fotografier så att du kan vara med via cyberspace/bloggsfären istället.
   Allt gott!
   Kram

  • Å, tack så hjärtligt vad glad jag blir!
   Boken kan du beställa direkt från mig, men den kommer även att finnas i de vanlig boknätbutikerna, Bokus och Akademibokhandeln. Mer info om detta kommer inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *